آموزش

تیونینگ خودروهای ایرانی تا چه حدی مجاز است؟

تیونینگ های مجاز

با توجه به قوانین سفت و سختی که جدیداً برای خودروهای اسپرت و تیونینگ شده از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی کل کشور در نظر گرفته شده است، شاید دیگر سخت به نظر می‌رسد که بتوان تغییراتی در خودروهای بی روح ایرانی ایجاد کرد.

تیونینگ
تیونینگ

هدف ما در این مطلب این است که پیشنهادهایی را با رعایت نظر پلیس راهنمایی و رانندگی برای اسپرت کردن خودروی شما مطرح کنیم تا بتوانید با حداقل امکانات خودرویی خاص و اسپرت داشته باشید.

استفاده از فیلتر هوای اسپرت منع قانونی نداشته و با توجه به هزینه معقول آن،  می‌توان روی کارایی آن به عنوان یکی از اولین قدم‌ها برای اسپرت کردن خودرو حساب باز کرد. استفاده از مکمل‌های بنزین و هم چنین روغن موتور نیز در بازده پیشرانه نقش اساسی داشته و می‌تواند نیازهای شما را تا حدی برآورده کند.

تیونینگ
تیونینگ

غربیلک فرمان اسپرت و همچین استفاده از نشان دهنده‌های اسپرت پشت آمپر و دور موتور نیز از قدم‌های بعدی برای داخل اتومبیل به شمار می‌روند. هم چنین استفاده از بال عقب به شرطی که اندازه آن بسیار بلند نباشد و به صورت چسبیده به صندوق و بدون پایه نصب شود هم مانعی ندارد و باعث ایجاد نیروی رو به پایین و افزایش زیبایی ظاهری خودرو نیز می‌شود.

نکاتی برای اسپرت کردن خودرو

از همه مهم‌تر استفاده از فنرهای پنوماتیک نیز توصیه می‌شود. این فنرها قابلیت تنظیم ارتفاع خودرو از داخل کابین را داشته و به راحتی میران ارتفاع اتومبیل شما را بنا به نظر شخصی شما تغییر می‌دهند. چراغ‌های اسپرت و گرافیکی نیز انتخاب‌های بعدی شما هستند که با توجه به طیف وسیع آن‌ها در بازار، دست شما در انتخاب بهترین نوع آن باز خواهد بود.

تیونینگ
تیونینگ

لوگو لایت های جلوی خودرو و چراغ‌های ولکام در زیر درب خودرو نیز ظاهری اسپرت و نمایی جالب به خودروی شما می‌بخشند و حتی استفاده از آل وایرهای رنگی نیز می‌تواند درون کابین خودروی شما را جذاب تر از قبل کند. همچنین باید در نظر داشته باشید استفاده از شیشه های دودی به طور کلی برای خودرو ممنوع است اما اگر تا حدی باشد که داخل خودرو به خوبی دیده شود منعی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا