خودروهای داخلی و لیستی از بیکیفیتترین و باکیفیتترین آنها

هر ماه لیستی از خودروهای داخلی که بر اساس میزان کیفیت ردهبندی شدهاند منتشر میشود به گونهای که شاهد باکیفیتترین و بیکیفیتترین خودروهای داخلی در این لیست هستیم. البته قبل از اینکه با چنین نوسانات قیمتی در بازار خودرو روبهرو شویم، لیستی از خودروهای داخلی بر اساس قیمتی که هر کدام از آنها داشتند نیز منتشر میشد. اما در این اواخر به دلیل ایجاد نوسانات بسیار زیاد در بازار خودرو، دیگر آمار بازار داخلی که بر اساس قیمت رتبهبندی شده باشند منتشر نمیشود و تنها لیستی از آنها که بر اساس کیفیت ردهبندی شدهاند منتشر میشود. در ادامه به بررسی تازهترین آماری که از خودروهای داخلی باکیفیت و بیکیفیت منتشر شده است میپردازیم. در ادامه خبر با motoroil همراه باشید.
آمار خودروهای داخلی بر اساس کیفیت
مسئولیت انتشار آمار خودروهای داخلی بر اساس کیفیت، برعهده شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران است. این شرکت سالهاست که تمامی خودروهای داخلی را بر اساس کیفیت مورد بررسی قرار میدهد و آنها را بر این اساس رتبهبندی میکند.بر اساس جدیدترین آماری که از این شرکت منتشر شده است مانند همیشه خودروهای رده بالای مونتاژ شده از نظر کیفیت در رتبههای بالایی قرار دارند و خودروهای خانواده پراید نیز در ردههای پایین قرار دارند. البته این مسئله کاملا بدیهی است و چیز تعجبآوری نیست.

البته لازم است اشاره کنیم که اکثر اهالی بازار خودرو در چنین شرایطی که بازار خودرو با نوسانات قیمتی زیادی روبهرو است کمتر به چنین آماری مبنی بر رتبهبندی خودروها بر اساس کیفیت توجه میکنند.از اینرو این آمار بیشتر با هدف در جریان قرار گرفتن مردم از میزان کیفیت خودروهای داخلی و عملکرد شرکتهای خودروساز است که تعریفی ندارد.
البته اگر قصد خرید خودرویی را دارید با توجه به آمار منتشر شده از بیکیفیتترین و باکیفیتترین خودروهای داخلی، میتوانید از میزان کیفیت هر یک از آنها مطلع شوید و تصمیمگیری راحتتری برای خرید خودرو داشته باشید.
پیشنهاد سردبیر:قیمت برخی از خودروهای در بازار خریدو فروش
ردهبندی خودروهای داخلی بر اساس کیفیت
براساس تازهترین لیست ردهبندی خودروهای باکیفیت و بیکیفیت، کیا سراتو و هایما اس 7 اتوماتیک، از نظر کیفیت 4 ستاره به دست آوردند، بدترین خودرویی که در این رده قرار داشته است خودروی ایکس 33 بوده که متعلق به شرکت خودروسازی مدیران خودرو است، این خودرو تنها 2 ستاره کیفی را به خود اختصاص داده است.در بین وانتهای تولید داخل سه وانت، نیو پیکاپ فوتون دیزلی، نیو پیکاپ فوتون و وانت تندر موفق شدند 3 ستاره کیفیت را از آن خود کنند.

دیگر خودروهای مدیران خودرو نیز شامل: ایکس 22 و آریزو 5 موفق به کسب 3 ستاره کیفی شدند. علاوهبر این خودروهای تندر 90 پلاس اتوماتیک، تندر 90 پلاس، پژو 207 اتوماتیک، پژو 207 و پارس تندر نیز موفق به کسب 4 ستاره کیفی شدند.
پراید همچنان در صدر بی کیفیت ها
اما به جزء خودرو ایکس 33 که با کسب دو ستاره کیفی به عنوان یکی از بی کیفیت ترین خودروهای داخلی لقب گرفت، خودروهای بسترن B30، خودروی های سورن، پژوپارس کرمانشاه، سمند تبریز، پژو 405 خراسان، تیبا 2 و تیبا نیز تنها 2 ستاره کیفی به دست آوردند و به جمع بیکیفیتترین خودروها پیوستند.مانند گذشته بیکیفیتترین خودروها در این لیست، خودروهای خانواده پراید هستند که آنها هم تنها موفق به کسب دو ستاره کیفی شدهاند.