معرفی کراساوورهای بزرگ با موتورهای کوچک! (بخش دوم)

در قسمت اول این مقاله، 7 مورد از شاسیبلندهایی که علیرغم جثه تنومندشان، پیشرانههای کوچکی را در بطن خود جای داده بودن را معرفی کردیم. نکته جالب توجه در این خودروها این است که پیشرانههای کوچک بهکار رفته در آنها جوابگوی قدرت مورد نیازشان است. در این قسمت به ادامه معرفی این کراساوورهای بزرگ میپردازیم.
8- تویوتا لندکروز پرادو
موتور بهکار رفته در لندکروزر پرادو یک پیشرانه چهارسیلندر دیزلی بوده که قدرت 175 اسب بخار و گشتاور 450 نیوتن متر را تولید میکند. این خودرو در ایالات متحده آمریکا در نسخهای کاملا جدید و تحت عنوان لکسوس GX 460 عرضه شده و برخلاف سایر نقاط جهان، آپشن موتور 4 لیتری دیزلی را ندارد.
9- مزدا CX-9
تا همین چند وقت پیش استفاده از موتورهای شش سیلندر خورجینی در سگمنت کراساوورهای سه ردیفه الزامی بود. با این حال کمپانی مزدا کمی از این قاعده تخطی کرد و تصمیم به استفاده از یک پیشرانه توربوشارژ 2.5 لیتری 4 سیلندر در خودروی CX-9 گرفت. دلیل اعتماد این کمپانی به موتور مورد استفادهاش در کراساوور درشت هیکلی چون ،CX-9 توانایی تولید قدرت 250 اسب بخار و گشتاور 420 نیوتن متر توسط آن است.
10- فورد اکسپلورر
درصورتی که توانایی مالی داشته باشید، انتخاب موتور 6 سیلندر خورجینی توئین توربو برای مدل اکسپلورر کمپانی فورد قطعا انتخاب مناسبی است؛ با این حال در این خودرو آپشن پیشرانه توربوی 4 سیلندر نیز قرار داده شده که به طرز شگفتآوری 280 اسب بخار قدرت و 420 نیوتن متر گشتاور تولید میکند. فورد اکسپلورر یکی از کراساوورهای بزرگ بازار با موتور کوچک محسوب میشود.
11- میتسوبیشی اوتلندر
اوتلندر یکی از اتومبیلهایی بوده که اخیرا کمپانی میتسوبیشی را در مرکز توجه قرار داده است. در حالت عادی به همراه سیستمهای چهار چرخ محرک میتسوبیشی، همواره یک موتور شش سیلندر خورجینی مورد استفاده قرار میگرفت. در میتسوبیشی اوتلندر موتور 4 سیلندر به همراه جعبهدنده CVT ارائه شده که به نظر میرسد انتخاب درستی نبوده است.
12- سوبارو Ascent
سوبارو اسنت آپشنهای زیادی دارد اما در تمامی تریمهای آن، مجهز به موتور 4 سیلندری بوده که به جعبه دنده متغیر پیوسته (CVT) سوبارو متصل است. اگرچه خودروی Ascent ویژگیهای قابلتوجه و قدرتمند زیادی دارد، اما ترکیب این موتور و جعبهدنده نتیجه خوبی را به همراه نداشته است.
13- تویوتا هایلندر
تویوتا هایلندر یکی از کراساوورهای بزرگ بازار بوده که حتی استفاده از سه ردیف صندلی نیز در آن ممکن است. برای چنین خودرویی موتور 2.7 لیتری 4 سیلندر حقیقتا موتور مناسبی نیست. اگر تمایل به خرید هایلندر دارید و از طرف دیگر مصرف سوخت هم برایتان اهمیت دارد، پیشنهاد ما به شما این است که تا انتهای سال 2019 و عرضه موتور هیبریدی چهار سیلندر این خودروی ژاپنی صبر کنید.
14- فولکسواگن تیگوان
تیگوان به اندازه مدل اطلس بزرگ نیست، اما چند سال پیش هنگامی که نسل جدید آن عرضه شد، حدود 30 سانتیمتر بزرگتر شده بود. کمپانی فولکسواگن در مدل تیگوان خود رفتاری مشابه کمپانی مزدا با CX-9 نشان داده و به موتور توربوشارژ 4 سیلندر اعتماد کرده است. این موتور 184 اسب بخار قدرت و 300 نیوتن متر گشتاور تولید میکند.